Ingyenes_szallitas


Szállítási információk


Készleten lévő termékeinket 1 munkanapon belül szállítjuk!

Házhoz szállítás díjszabása:

 • 20.000 Ft felett a rendelésed INGYENESEN szállítjuk házhoz
 • bankártyás fizetés vagy előre utalás esetén GLS futárszolgálattal.

  A díjszabás Magyarország területére érvényes
  Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
  Át nem vett, vagy visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük.  Az áru kiszállítása és átvétele

  Kiszállítás GLS futárszolgálattal:

  • Adott munkanapon a 10 óráig leadott rendeléseket - amennyiben raktárkészletünkből biztosítani tudjuk azt- 12-36 órán belül átadjuk a futárszolgálatnak, akik következő nap reggel 9 és 18 óra között végzik a kiszállítást. Ha Ön az adott nap nem tudja átvenni a csomagját futárszolgálatunk a következő munkanap ismételten megkísérli a kézbesítést. Ha napközben nem a lakóhelyén tartózkodik érdemesenn inkább a munkahelyére kérnie a csomagot. Amint átadtuk a csomagját a partnerünknek e-mail-ben kap egy kódot, amivel akár megváltoztathatja a kiszállítás időpontját, nyomonkövetheti csomagját. Illetve értesítőt hagy, hogy melyik postán tudja átvenni csomagját.
  • Ha a fent vállalt szállítási időt előreláthatóan nem tudjuk teljesíteni (pl. egy termék nem áll rendelkezésünkre a raktárunkban), ügyfélszolgálatunk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot.
  • A kiszállításra vállalt határidők, kizárólag egymást követő munkanapok esetében érvényesek. Amennyiben megrendelése leadását követően hétvége, vagy ünnepnap(ok) következik, értelemszerűen a kiszállítási idő a hétvége vagy az ünnepnap(ok) hosszával meghosszabodik.

  Személyes átvétel partnereinknél vagy telephelyünkön:

  A megrendelt termékeket személyesen is átveheti telephelyünkön (4033 Debrecen, György utca 16/B) akár még aznap. Ha ezt a módot választja, munkatársunk e-mailben vagy telefonon keresni fogja az átvételi időponttal kapcsolatban.